Annonce

Annonce

Solveig Felbo, som er stifter og CEO i Råhandel, ser frem til samarbejdet med Jan Andersen, som skal løfte selskabets løsninger til især foodservice- og hospitalitykæderne til næste niveau.

Råhandel henter profil fra Dagrofa Foodservice

Den danske startup Råhandel ansætter Jan Andersen som ny salgsdirektør.

Den danske startup Råhandel ansætter Jan Andersen som ny salgsdirektør. Han kommer med 25 års erfaring fra foodservice-sektoren, hvor han senest var ansat som kundedirektør hos Dagrofa Foodservice.

Råhandel har netop etableret sig med eget lager i Jylland, og det er på flere fronter gået rigtig stærkt, siden firmaet i efteråret 2020 lukkede en investeringsrunde på over 10 mil. kr., hvor bl.a. madiværksætteren Johan Bülow kom ind i ejerkredsen.

Den 16. juni bliver Jan Andersen en del af holdet. Han er uddannet kok, og har de seneste ni år arbejdet som direktør for nationale kunder hos Dagrofa Foodservice. For Jan Andersen bliver den kommende opgave at åbne dørene hos endnu flere større indkøbere og kæder i hele landet, oplyser Råhandel i en pressemeddelelse.

”Det har været et stort personligt ønske at skifte spor og bevæge mig fra den traditionelle grossistverden over i startup-miljøet, hvor jeg særligt glæder mig til at arbejde med en mere holistisk værdikæde,” siger Jan Andersen, som længe har holdt øje med Råhandel.

"Markedet har savnet nogen, der vender værdikæden på hovedet. De seneste par år har der været en tendens til, at flere og flere leverandører efterspørger en ny type produkter, der er mere lokalt forankret, og hvor det ikke bare handler om mængde og kvantitet. Jeg tror derfor kun, at Råhandel har skrabet overfladen af potentialet, og jeg glæder mig til at løfte salgstallene og bringe Råhandel videre på rejsen,” siger han.

Om Råhandel

  • Råhandel er en online markedsplads med samlet bestilling, levering og betaling af fødevarer fra små og mellemstore fødevareproducenter til erhvervskunder og -kæder inden for detail- og restaurationsbranchen.

  • Virksomheden startede i 2017 i en fødevaregodkendt garage i Roskilde. Der er nu over 700 varer til salg på platformen fordelt på mere end 150 producenter fra hele Danmark.

Flere artikler fra samme sektion

Hos Lidl er det ikke længere nok, at varerne er økologiske

Som den første dagligvarekæde i Danmark sørger Lidl nu for, at alle kædens butiksuniformer bliver syet af økologisk fairtrade-bomuld.

05-07-2022 3 minutter Detailhandel

Landbrugsfond er klar med en stor pose penge til omlægning af køkkener

Professionelle køkkener har igen i år mulighed for at søge økonomisk støtte til kompetenceudvikling af køkkenpersonale i forbindelse med omstilling til økologisk drift.

Food Solutions satser på økologi og egne mærker

Østjyske Food Solutions A/S satser på at løfte omsætningen ved bl.a. at udvikle flere plantebaserede produkter på basis af danske råvarer.

04-07-2022 6 minutter Virksomheder