Annonce

Annonce

Spiseklar burger

Når FCK-tilhængerne møder op for at støtte superligaklubben på hjemmebanen i Parken, får de snart mulighed for at sætte tænderne i de prisvindende burgere fra Gasolin Grill. Foto: Gasoline Grill

Den økologiske burgerkæde Gasolin Grill rykker ind i Parken

I løbet af sensommeren forventer Parken at kunne tilbyde en stadionburger i international topklasse. Det sker via et nyt partnerskab med den økologiske burgerkæde Gasoline Grill, som både skal sælge burgere til Parkens gæster i forbindelse med fodboldkampe og koncerter.

”Ambitionen hos os er, at vores gæster skal have en fantastisk oplevelse herinde, og nu via partnerskabet med Gasoline Grill kan vi byde på det, som vi selv betragter som verdens bedste stadionburger," siger FCK-direktør Jacob Lauesen til klubbens hjemmeside.

Han mener, at aftalen med Gasolin Grill er et vigtigt skridt i retning af at skabe en bedre madkultur på tilskuerpladserne. Initiativet skal bidrage til at gøre det til en større oplevelse at besøge Parken.

"Vi er i gang med at lave en mindre revolution af oplevelsen af at komme i Parken, og madoplevelsen er en af nøglerne. Den skal matche København som by, og partnerskabet med Gasoline Grill passer perfekt i den strategi, vi har på vej, og det er en ny måde at skabe madoplevelsen på,” siger Jacob Laursen.

Gasoline Grill åbnede sin første burgerbar på en nedlagt tankstation på Borgergade i København tilbage i 2016, men det var først, da det amerikanske medie Bloomberg i 2017 kårede burgerbaren som den 27. bedste af sin slags i verden, at Gasoline Grill for alvor blev kendt hos den brede danske befolkning.

I dag sælger kæden burgere fra otte adresser i København. Senest har Gasolin Grill åbnet burgerbarer i Københavns Lufthavn og i Tivoli, og via partnerskabet med Parken får kæden snart adgang til mange nye potentielle kunder i en verden, hvor det kulinariske niveau sjældent er prangende. 

Burgerne fra Gasolin Grill bliver dermed et alternativ til tørstofindholdet i den typiske favoritmenu - også betegnet som en stadionplatte - som rundt om på de danske fodboldstadioner for det meste består af pølser og øl.

Selv om de økologiske burgere næppe lever op til myndighedernes kostanbefalinger, varsler økologiens indtog på landets nationalarena måske nye tider, hvor det kulinariske niveau bliver løftet rundt om på tilskuerpladserne i flere sportsklubber, og Økologisk Landsforening håber, at der bliver skabt flere lignende partnerskaber rundt om i landet.

Tidligere har foreningen arbejdet på at få mere økologisk fastfood ind i breddeidrætten via cafeteriaerne i landets sportshaller og diverse sportsarenaer, men hidtil har det vist sig, at være vanskeligt for de økologiske råvarer at finde fodfæste ude i sportshallerne.

Gasoline Grill åbner restaurant ved Parken

Gasoline Grill ser frem til at komme i gang med partnerskabet med FCK, der betyder, at burgerkæden i løbet af efteråret åbner en restaurant på hjørnet af P.H. Lings Alle og Øster Alle ud mod Fælledparken.

Ifølge Klaus Wittrup, direktør i Gasoline Grill, er unikke locations helt afgørende, når selskabet åbner nye grillbarer, og han er overbeviste om, at Gasolin Grill og FCK/Parken er et godt match.

”Det er stort for os, at vi fremover bliver en del af Parken og de oplevelser, så mange har her hvert eneste år. Vi vil gøre vores ypperste for at være med til at begejstre og yde god service for alle, der kommer i Parken, på en ny måde. Vi glæder os til at komme ud på tribunerne med vores burgere og give folk en endnu bedre oplevelse, når de kommer herind,” siger Klaus Wittrup.

Friland leverer kødet

Det nye partnerskab vækker glæde hos Friland, hvor direktør Claus Hein, der oplyser at Danish Crown-datterselskabet gennem flere år har haft et tæt samarbejde med den københavnske burgerkæde:

”Det er en fantastisk nyhed, og jeg glæder mig på Gasoline Grills vegne over at nå i mål med denne aftale. Gasoline Grill har et stærkt brand og rigtigt lækre produkter, som gæsterne i Parken nu kan nyde. Det ser vi meget frem til i Friland, hvor vi har et stærkt samarbejde med Gasoline Grill," siger direktøren i en meddelelse til selskabets leverandører.

Flere artikler fra samme sektion

Økologien skal boble i alle efterskolernes gryder

60 ud af 245 efterskoler har Det Økologiske Spisemærke, så her er der et stort potentiale i at udbrede mere økologi. Det vurderer markedsafdelingen i Økologisk Landsforening, som står bag nyt magasin, der skal inspirere efterskolernes køkkener til at skrue økologi-procenten i vejret.

12-08-2022 5 minutter Det Økologiske Spisemærke

Coop 365 discount åbner sit bud på fremtidens bæredygtige butik

Biodiversitet og bæredygtighed er tænkt ind på mange niveauer i Coops nye discountbutik, som åbner fredag.

09-08-2022 2 minutter

Meny-kæden sætter ekstra fokus på økologi

Med en 20-siders tilbudsavis med økologiske varer ønsker Meny-kæden at vise, at man ikke behøver at besøge en discountbutik for at finde Ø-mærkede varer til priser, hvor alle kan være med.

09-08-2022 2 minutter Detailhandel